ابدا و بی هیچ وجه با تبدیل وصل نکنید . برق را از خود پاور بگیرید .
سلام . من گرافیکم Gigabyte 750 ti هست که یک کابل PCI-E برای فنش میخوره اما خب وقتی خریدم یک تبدیل روش بود و با همون تبدیل وصل کردم که جای یک پینش کمه . اما پاور من 2 حالت PCI-E داره یکی کابلی که وصل همیشه به پاور یکی هم جدا وصل میشه میخواستم بدونم فرقی داره کدوم وصل کنم ؟ یا تبدیل با اونا ؟
پاور هم Green 700A-HP
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب روی کارتون توش بودا یعنی اصلا وصل شده بود تبدیل . جریان پین هاشو میتونید برام بگید که پینی که خالی هست توی تبدیل چی هست ؟
تبدیل را میگذارند ولی از نظر فنی اشتباه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad711 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از دلایلی که میگند نباید از تبدیل برق استفاده همین هست . چون استاندارد نیستند . شما فیش برق pcie که از پاورتون میاد را وصل کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم فیش برقی که از پاور میاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mamad711 (25-04-16)
ممنون . یک سوال دیگه اون چیزی که از خود پاور میاد یعنی مثل کانکتور مادربورد و... اینا این PCI-E هم همراش هست این با اونی که پشت پاور جا داره یک کابل دیگه هم وصل کنیم فرق میکنه ؟
پاور شما کابل منجمنت داره . شما از باکس پاور فیش pcie را بر میدارید و به محل مربوطه به پاور متصل میکنید و وصل میکنید به کارت گرافیکتون .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad711 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mamad711 (25-04-16)
|
در صورت تمایل نظرتون را درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت در تاپیک زیر اعلام کنید .
با تشکر
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks